A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

V3 AEGEAN PRO

Η AIGAIO RCB κάνει για ακόμη μια φορά την διαφορά και παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία της, το σκαφάκι V3 AEGEAN PRO. Το V3 AEGEAN PRO είναι το πρώτο σκαφάκι για ψάρεμα στην παγκόσμια αγορά χωρίς αξονικό προπέλας αλλά και χωρίς πηδάλιο! Με το νέο V3 AEGEAN PRO ο χειριστής ξεχνάει τα πολύπλοκα service, την τυχόν υγρασία στο εσωτερικό του σκάφους, τον κίνδυνο καταστροφής της προπέλας και του πηδαλίου κατά τη μεταφορά του και γενικά όλα αυτά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σκαφάκια για το ψάρεμα! 

Όλα τα παραπάνω τα προφέρει η AIGAIO RCB με την ιδέα, την ανάπτυξη αλλά και την κατασκευή του πρώτου τηλ/νου σκάφους για ψάρεμα με χρήση εξωλέμβιου κινητήρα! 

Το νέο V3 AEGEAN PRO εξοπλισμένο με τον εξωλέμβιο κινητήρα προσφέρει αυτά που κανένα άλλο σκαφάκι της αγοράς μπορεί να δώσει στον χειριστή του! Πλέον με το νέο V3 AEGEAN PRO ο χειριστής δεν ανησυχεί για το service του σκάφους του διότι όλα τα λειτουργικά σημεία του σκάφους είναι αφαιρούμενα από τον ίδιο. Έτσι στην περίπτωση βλάβης οποιοδήποτε εξαρτήματος του σκάφους, ο χειριστής μπορεί να το αφαιρέσει και να το αντικαταστήσει ο ίδιος πολύ εύκολα χωρίς καμία βοήθεια από εμάς!

Ο εξωλέμβιος κινητήρας του V3 AEGEAN PRO είναι μέγιστης ισχύος 1200W, στεγανός 100% αφού είναι κατασκευασμένος για χρήση έως και 200μ βάθος! Επίσης το περιμετρικό πλαστικό κάλυμμα προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στην προπέλα προστατεύοντας τη από την καταστροφή της από επιπλέοντα απορρίμματα που ίσως βρεθούν στην πορεία του σκάφους.   Το σύστημα διεύθυνσης της εξωλέμβιας αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την AIGAIO RCB και αποτελείται από πλαστικό κορμό 16 χιλιοστών ενισχυμένο με ανοξείδωτο άξονα 6mm στο εσωτερικό του. Ο σερβομηχανισμός ο οποίος δίνει την κίνηση στο σύστημα διεύθυνσης είναι ψηφιακός, 25 κιλών δύναμης, μεταλλικών γραναζιών και φυσικά 100% αδιάβροχος.

Το σύστημα απαγκίστρωσης του σκάφους είναι ενσωματωμένο επάνω στο σύστημα της εξωλέμβιας και για την κίνηση του υπάρχει και εδώ σερβομηχανισμός ψηφιακός, 25 κιλών δύναμης, μεταλλικών γραναζιών, 100% αδιάβροχος.

Με τη νέα καινοτομία της AIGAIO RCB ο κινητήρας, το πηδάλιο αλλά και η απαγκίστρωση του σκάφους είναι πλέον ενσωματωμένα σε μία 100% αδιάβροχη κατασκευή , εντελώς ανεξάρτητη από το υπόλοιπο σκάφους δίνοντας την  δυνατότητα στον χειριστή να την αποσπά από το σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού! 

Αυτά που προσφέρει το νέο V3 AEGEAN PRO είναι …

  1. Αποσύνδεση κινητήρα κατά την μεταφορά
  2. Μεγάλη δύναμη έλξης 
  3. Εύκολη μεταφορά
  4. Μεγάλη αυτονομία
  5. Μηδενικά service
  6. 100% στεγανότητα
  7. Χαμηλό βάρος
  8. Αθόρυβη λειτουργία
  9. Αυτόματη επιστροφή με GPS
  10. 100% αφαιρούμενα μέρη του σκάφους

Φυσικά το νέο V3 AEGEAN PRO είναι εξοπλισμένο με την νέα μονάδα αυτόματης επιστροφής 5ης έκδοσης GPS αλλά και μονάδα μέτρησης απόστασης Gbox® . Οι δύο αυτές καινοτομίες της AIGAIO RCB προσφέρουν ασφάλεια για την αποφυγή  απώλειας του σκάφους αφού ο χειριστείς έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το σκαφάκι στην ακτή αυτόματα απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης η μονάδα GPS επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε. Επίσης το Gbox® προσφέρει στον χειριστή τις πληροφορίες που χρειάζεται στην οθόνη της τηλ/νσης όπως, απόσταση του σκάφους από την ακτή, τάση μπαταρίας του σκάφους αλλά και του χειριστηρίου, ένδειξη πορείας σκάφους η οποία βοηθάει πολύ στο νυχτερινό ψάρεμα καθώς και τις συντεταγμένες που βρίσκεται το σκάφος κατά την απελευθέρωση του δολώματος.

Το σκάφος κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις  οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής.

Η μπαταρία του V3 AEGEAN PRO είναι τεχνολογίας λιθίου (LiPo) οι οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος της, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Επίσης μπορείτε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σας αλλά της περιοχής που ψαρεύτε. Εξοπλίζοντας το σκαφάκι σας με την VR1 τηλεκατεύθυνση έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της όλα εκείνα που θα κάνουν το ψάρεμα σας απόλαυση. Με την VR1 ο χειριστής έχει στα χέρια του όλα όσα του χρειάζονται για ένα αποδοτικό ψάρεμα!

Αυτό που κάνει την VR1 τηλεκατεύθυνση να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες τις αγοράς είναι οι πολλές καινοτομίες τις οι οποίες περιέχονται μέσα σε αυτή. Πλέον ο χειριστής τους σκάφους το οποίο είναι εξοπλισμένο με την VR1 έχει την δυνατότητα να έχει στην οθόνη του τα εξής

⇒Βυθόμετρο, με αναγνώριση σύστασης βυθού, ψαριών, βάθους αλλά και θερμοκρασία νερού έως 40m βάθος.

⇒Αυτόματο πιλότο με gps ο οποίος παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης 900 σημείων και αυτόματης πλοήγησης σε αυτά αλλά και αυτόματη επιστροφή στην ακτή.

⇒Ένδειξη απόστασης από την ακτή ή από το επιλεγμένο σημείο, επίσης την πορεία του σκάφους, την κατάσταση της απαγκίστρωσης και του φωτισμού, τις συντεταγμένες και πολλά άλλα.

⇒Και φυσικά ο χειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους αφού με την VR1 μπορεί να ελέγχει όλα τα μέρη του σε απόσταση μεγαλύτερη από 600m!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ VR1 ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON και την Lucky , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 90cm

Πλάτος 35cm

Ύψος 25cm

Βάρος 6 κιλά 

Κινητήρας τριφασικός – Brushless, ισχύος 1200 watt

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller)  υδρόψυκτος

Μπαταρία LiPo 10.000mAh 4s 25C

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 15 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας – σήματος και αυτόματης επιστροφής GPS

Φορτιστής 4s LiPo 220V

Εγγύηση 1 χρόνος

Προεραιτικός εξοπλισμός

Βυθόμετρο

Εγγύηση 1 χρόνος

Τιμή: Από 830€

TRANSLATE