A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

P3 WAVE GPS

Tο P3 WAVE GPS  είναι το τελευταίο δημιούργημα της AIGAIO RCB και περιλαμβάνει την εμπειρία των τελευταίων 11 χρόνων κατασκευής τηλ/νων σκαφών για ψάρεμα!

Το P3 Wave GPS είναι βελτιωμένο σε πολλά σημεία από τον προκάτοχο του P3 Aegean και αυτό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά είναι ο ποιοτικός εξοπλισμός του αλλά και η  νέα αποδοτικότερη γάστρα. Η γάστρα του P3 WAVE GPS έχει επανασχεδιαστεί και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερη συμπεριφορά σε συνθήκες έντονου κυματισμού αλλά και καλύτερη απόδοση και αυτονομία σε συνθήκες ψαρέματος!

Το P3 WAVE GPS είναι εξοπλισμένο με τον, τεράστιο τριφασικό Brushless κινητήρα μεγέθους 5065 ο οποίος προσφέρει πολύ μεγάλη ροπή και οικονομία στην μπαταρία μας!  Για τον έλεγχο της ταχύτητας εξοπλίζουμε το σκάφος μας με υδρόψυκτα speed controllers Hobbywing SEAKING 90Α και FLYCOLOR 90A

Οι δύο σερβομηχανισμοί (servo’s) οι οποίοι δίνουν την κίνηση στο πηδάλιο αλλά και στον μηχανισμό της απαγκίστρωσης αντίστοιχα είναι ψηφιακοί με κινητήρα brushless μέγιστης ροπής 30kg εξοπλισμένοι με ηλεκτρονική προστασία στρέψης 3 δευτερολέπτων. Με αυτό το σύστημα το servo αυτο-προστατεύεται στην περίπτωση που το πηδάλιο ή ο μηχανισμός απαγκίστρωσης ξεπεράσει τα όρια στρέψης αποφεύγοντας έτσι την καταστροφή τους!

Το μεγαλύτερο V της γάστρας, τα νέα παρατροπίδια σε συνδυασμό με τον νέο κινητήρα αλλά και την νέα θέση της προπέλας του σκάφους, χαρίζουν στο νέο P3 WAVE GPS μεγαλύτερη αυτονομία κατά 25% σε σχέση με τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα της AIGAIO RCB μετατρέποντας το στο σκαφάκι που χρειάζεται ο κάθε ψαράς για το χόμπι του!

Φυσικά το νέο P3 Wave GPS είναι εξοπλισμένο με την νέα μονάδα αυτόματης επιστροφής 5ης έκδοσης GPS αλλά και μονάδα μέτρησης απόστασης Gbox® . Οι δύο αυτές καινοτομίες της AIGAIO RCB προσφέρουν ασφάλεια για την αποφυγή  απώλειας του σκάφους αφού ο χειριστείς έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το σκαφάκι στην ακτή αυτόματα απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης η μονάδα GPS επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε. Επίσης το Gbox® προσφέρει στον χειριστή τις πληροφορίες που χρειάζεται στην οθόνη της τηλ/νσης όπως, απόσταση του σκάφους από την ακτή, τάση μπαταρίας του σκάφους αλλά και του χειριστηρίου, ένδειξη πορείας σκάφους η οποία βοηθάει πολύ στο νυχτερινό ψάρεμα καθώς και τις συντεταγμένες που βρίσκεται το σκάφος κατά την απελευθέρωση του δολώματος.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις FLYSKY i6 με δέκτες IA6B οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής. Επίσης η τηλεκ/νση του σκάφους παραδίδεται με το νέο λογισμικό GBOX το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χειριστή να παρακολουθεί στην οθόνη του την απόσταση του σκάφους από την ακτή, την μπαταρία του σκάφους, την πορεία του, τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται καθώς επίσης παρέχει ηχητική ειδοποίηση όταν η μπαταρία του σκάφους φτάσει το 20% ή όταν η εμβέλεια του σκάφους ξεπεράσει το 80% !!

Η μπαταρία του P3 Wave GPS είναι χωρητικότητας 10000mAh 4S 100C τεχνολογίας λιθίου (LiPo) της εταιρίας GENS ACE οι οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος της, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Το P3 WAVE GPS παραδίδεται με ψηφιακό φορτιστή ο οποίος έχει τις εξής δυνατότητες, φόρτιση, ισορρόπηση (balance), αποφόρτιση, αποθήκευση. Επίσης με τον φορτιστή  μπορούμε να φορτίσουμε την μπαταρία τόσο από το οικιακό δίκτυο 220V αλλά και από το αυτοκίνητό !

Το σκάφος κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας. Η προπέλα του σκάφους αλλά και το πηδάλιο καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

Επίσης μπορείτε τώρα επιλέξετε διαφορετική τηλεκατεύθυνση και να έχετε ακόμη καλύτερο έλεγχο του σκάφους σας αλλά της περιοχής που ψαρεύτε. Εξοπλίζοντας το σκαφάκι σας με την VR1 τηλεκατεύθυνση έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της όλα εκείνα που θα κάνουν το ψάρεμα σας απόλαυση. Με την VR1 ο χειριστής έχει στα χέρια του όλα όσα του χρειάζονται για ένα αποδοτικό ψάρεμα!

Αυτό που κάνει την VR1 τηλεκατεύθυνση να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες τις αγοράς είναι οι πολλές καινοτομίες τις οι οποίες περιέχονται μέσα σε αυτή. Πλέον ο χειριστής τους σκάφους το οποίο είναι εξοπλισμένο με την VR1 έχει την δυνατότητα να έχει στην οθόνη του τα εξής

⇒Βυθόμετρο, με αναγνώριση σύστασης βυθού, ψαριών, βάθους αλλά και θερμοκρασία νερού έως 40m βάθος.

⇒Αυτόματο πιλότο με gps ο οποίος παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης 900 σημείων και αυτόματης πλοήγησης σε αυτά αλλά και αυτόματη επιστροφή στην ακτή.

⇒Ένδειξη απόστασης από την ακτή ή από το επιλεγμένο σημείο, επίσης την πορεία του σκάφους, την κατάσταση της απαγκίστρωσης και του φωτισμού, τις συντεταγμένες και πολλά άλλα.

⇒Και φυσικά ο χειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους αφού με την VR1 μπορεί να ελέγχει όλα τα μέρη του σε απόσταση μεγαλύτερη από 600m!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ VR1 ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Κάντε κλικ εδώ και παρακολουθήστε στο κανάλι μας στο YouTube ένα P3S WAVE το οποίο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και μέσα από αυτό το σκάφος παρουσιάζονται οι απεριόριστες κατασκευαστικές επιλογές που σας παρέχει η AIGAIO RCB

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 98cm

Πλάτος 38cm

Ύψος 35cm

Βάρος 6 κιλά

Κινητήρας LC5065 τριφασικός – Brushless, ισχύος 1600 watt

Ρυθμιστής ταχύτητας Hobbywing SEAKING 90AFLYCOROL 90A (speed controller)  υδρόψυκτος

Βοηθητική μονάδα ισχύος Hobbywing Waterproof UBEC 10A 2-6s

Σερβοκινητήρες (servo’s) πηδαλίου και απαγκίστρωσης αδιάβροχα ψηφιακά brushless 35kg ροπής με over-torque protect system

Μπαταρία GENACE Smart LiPo 1o.000mAh 4s 100C

Τηλεκατεύθυνση FLYSKY i6 με δέκτη IA6B εμβέλειας 600+ μέτρα με λογισμικό GBOX

ή  VR1 με ενσωματωμένο βυθόμετρο και αυτόματο πιλότο με GPS (κατ’ επιλογή)

Φορτιστής GENACE Smart με δυνατότητα φόρτισης – αποφόρτισης – αποθήκευσης από δίκτυο 220V αλλά και από το αυτοκίνητο

Αξονικό προπέλας 5mm Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου 4mm Ιnox κλειστού κυκλώματος

Προπέλα μεταλλική

Μεταλλικό inox προστατευτικό πλέγμα προπέλας

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης μπροστά προβολέας LED, πίσω Led κόκκινα ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 13 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας – σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF

Σύστημα G BOX 

Σύστημα LBF οπτικής ειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας σκάφους

Εγγύηση 1 χρόνος

Τιμή: 900€

TRANSLATE