A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

P3 WAVE GPS

Tο P3 WAVE GPS  είναι το τελευταίο δημιούργημα της AIGAIO RCB και περιλαμβάνει την εμπειρία των τελευταίων 11 χρόνων κατασκευής τηλ/νων σκαφών για ψάρεμα!

Το P3 Wave GPS είναι βελτιωμένο σε πολλά σημεία από τον προκάτοχο του P3 Aegean και αυτό που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά είναι η νέα αποδοτικότερη γάστρα. Η γάστρα του P3 WAVE GPS έχει επανασχεδιαστεί και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερη συμπεριφορά σε συνθήκες έντονου κυματισμού αλλά και καλύτερη απόδοση και αυτονομία σε συνθήκες ψαρέματος!

Το μεγαλύτερο V της γάστρας, τα νέα παρατροπίδια σε συνδυασμό με τον νέο κινητήρα αλλά και την νέα θέση της προπέλας του σκάφους, χαρίζουν στο νέο P3 WAVE GPS μεγαλύτερη αυτονομία κατά 25% σε σχέση με τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα της AIGAIO RCB μετατρέποντας το στο σκαφάκι που χρειάζεται ο κάθε ψαράς για το χόμπι του!

Το P3 Wave GPS εξοπλίζεται με νέο μεγαλύτερο τριφασικό κινητήρα (brushless) 1400 watt υψηλής ροπής, υδρόψυκτο ρυθμιστή ταχύτητας (speed controller) και με μεγαλύτερη προπέλα προσφέροντας στον ψαρά περισσότερες αλλά πιο εύκολες μεταφορές των δολωμάτων αλλά και του παραγαδιού σε πολύ μεγάλες αποστάσεις από την ακτή.

Φυσικά το νέο P3 Wave GPS είναι εξοπλισμένο με την νέα μονάδα αυτόματης επιστροφής 5ης έκδοσης GPS αλλά και μονάδα μέτρησης απόστασης Gbox® . Οι δύο αυτές καινοτομίες της AIGAIO RCB προσφέρουν ασφάλεια για την αποφυγή  απώλειας του σκάφους αφού ο χειριστείς έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το σκαφάκι στην ακτή αυτόματα απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης η μονάδα GPS επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε. Επίσης το Gbox® προσφέρει στον χειριστή τις πληροφορίες που χρειάζεται στην οθόνη της τηλ/νσης όπως, απόσταση του σκάφους από την ακτή, τάση μπαταρίας του σκάφους αλλά και του χειριστηρίου, ένδειξη πορείας σκάφους η οποία βοηθάει πολύ στο νυχτερινό ψάρεμα καθώς και τις συντεταγμένες που βρίσκεται το σκάφος κατά την απελευθέρωση του δολώματος.

Το σκάφος κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας. Η προπέλα του σκάφους αλλά και το πηδάλιο καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις  οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής.

Η μπαταρία του P3 Wave GPS είναι τεχνολογίας λιθίου (LiPo) οι οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος της, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Επίσης μπορείτε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σας αλλά της περιοχής που ψαρεύτε. Εξοπλίζοντας το σκαφάκι σας με την VR1 τηλεκατεύθυνση έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της όλα εκείνα που θα κάνουν το ψάρεμα σας απόλαυση. Με την VR1 ο χειριστής έχει στα χέρια του όλα όσα του χρειάζονται για ένα αποδοτικό ψάρεμα!

Αυτό που κάνει την VR1 τηλεκατεύθυνση να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες τις αγοράς είναι οι πολλές καινοτομίες τις οι οποίες περιέχονται μέσα σε αυτή. Πλέον ο χειριστής τους σκάφους το οποίο είναι εξοπλισμένο με την VR1 έχει την δυνατότητα να έχει στην οθόνη του τα εξής

⇒Βυθόμετρο, με αναγνώριση σύστασης βυθού, ψαριών, βάθους αλλά και θερμοκρασία νερού έως 40m βάθος.

⇒Αυτόματο πιλότο με gps ο οποίος παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης 900 σημείων και αυτόματης πλοήγησης σε αυτά αλλά και αυτόματη επιστροφή στην ακτή.

⇒Ένδειξη απόστασης από την ακτή ή από το επιλεγμένο σημείο, επίσης την πορεία του σκάφους, την κατάσταση της απαγκίστρωσης και του φωτισμού, τις συντεταγμένες και πολλά άλλα.

⇒Και φυσικά ο χειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους αφού με την VR1 μπορεί να ελέγχει όλα τα μέρη του σε απόσταση μεγαλύτερη από 600m!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ VR1 ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON και την Lucky , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

Κάντε κλικ εδώ και παρακολουθήστε στο κανάλι μας στο YouTube ένα P3S WAVE το οποίο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και μέσα από αυτό το σκάφος παρουσιάζονται οι απεριόριστες κατασκευαστικές επιλογές που σας παρέχει η AIGAIO RCB

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 98cm

Πλάτος 38cm

Ύψος 35cm

Βάρος 6 κιλά 

Κινητήρας τριφασικός – Brushless, ισχύος 1400 watt

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller)  υδρόψυκτος

Μπαταρία LiPo 10.000mAh 4s 25C

Τηλ/νση ψηφιακή εμβέλειας 600+ μέτρα

Αξονικό προπέλας Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου Ιnox κλειστού κυκλώματος

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Μονάδα βοηθητικής ισχύος UBEC 6A

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 13 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας – σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF

Σύστημα G BOX

Φορτιστής 4s LiPo 220V

Σύστημα LBF

Εγγύηση 1 χρόνος

Προεραιτικός εξοπλισμός

Βυθόμετρο

Τιμή: 700€*

*Η τιμή καθορίζεται από τον εξοπλισμό
TRANSLATE