A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

NEO S

To NEO S είναι το ταχύτερο μοντέλο από την σειρά μοντέλων ΝΕΟ της Aigaio RCB . Αυτό που κάνει την διαφορά στο NEO S είναι ο ισχυρότερος κινητήρας που διπλασιάζει την ταχύτητα σε σχέση με το NEO R. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σκάφους σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του, είναι το απόλυτο εργαλείο που ζητάει ερασιτέχνης!

Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού και συνεχών δοκιμών ολοκληρώσαμε μία γάστρα η οποία συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση επιτρέποντας απίστευτα μεγάλη αυτονομία με μόνο μία φόρτιση της μπαταρίας μας! Ο δυναμικός σχεδιασμός και η απόλυτη στεγανότητα του σκάφους επιτρέπει την χρήση κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες αφού ακόμα και στη περίπτωση που το σκάφος μας αναποδογυρίσει, επανέρχεται στην κανονική του θέση.

Η τηλ/νση του NEO-S είναι εξοπλισμένη με οθόνη στην οποία απεικονίζεται το ποσοστό της εμβέλειας του σκάφους παρέχοντας στον χειριστή του πολύ μεγάλη ασφάλεια! Επίσης το NEO-S είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποφυγής απώλειας FAIL SAFE το οποίο σε περίπτωση που το σκάφος μας βγει από την εμβέλεια του, σταματάει απευθείας την λειτουργία του κινητήρα του και δεν απαγκιστρώνει την πετονιά ή το νήμα που έλκει. Έτσι ο χειριστής του σκάφους μπορεί σε αυτή τη περίπτωση ή, να τραβήξει το σκάφος ή να ανακτήσει την εμβέλεια του απλά παρακολουθώντας το ποσοστό της στην οθόνη της τηλ/νσης του! 

Μετά από δοκιμές εκατοντάδων ωρών με κάθε τύπου κινητήρα, αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σκάφους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όπως όλα τα μοντέλα μας έτσι και το NEO – S  πρέπει να είναι ένα “εργαλείο” με όλη τη σημασία της λέξης!

Ένα εργαλείο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα εργαλείο που δεν θα χρειάζεται κανένα service, ένα εργαλείο το οποίο ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες λειτουργίας ! Έτσι καταλήξαμε και εφοδιάζουμε το νέο βελτιωμένο σκάφος είναι εξοπλισμένο με τον τριφασικό Brushless κινητήρα μεγέθους 4250 και για τον έλεγχο της ταχύτητας εξοπλίζουμε το σκάφος μας με υδρόψυκτα speed controllers Hobbywing SEAKING 90Α και FLYCOLOR 90A

Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ’ επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους. Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής. 

Η μπαταρία είναι Smart χωρητικότητας 10000mAh 4S 100C τεχνολογίας λιθίου (LiPo) της εταιρίας GENS ACE οι οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος της, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Η γάστρα του ΝΕΟ σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την AIGAIO RCB με στόχο την αποδοτικότητα και την χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα, εξασφαλίζοντας έως και 40% μεγαλύτερη αυτονομία. Η νέα γάστρα όπως και όλα τα σκάφη της AIGAIO RCB, κατασκευάζεται από πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ.

Τα μεταλλικά σημεία που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας. Το νέο πρωτοποριακό NEO-S είναι ένα τηλ/νο σκάφος το οποίο καινοτομεί σε πολλά σημεία και υπόσχεται ότι θα γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας! Μία συσκευή η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα μοντέλα μας και φυσικά και στο NEO S είναι το GBox   

Με τη νέα καινοτομία από την AIGAIO RCB έχετε την δυνατότητα τα παρακολουθείτε από την οθόνη της τηλ/νση σας, την απόσταση τους σκάφους σας από την ακτή, τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, τη πορεία σε σχέση με την πυξίδα, την μπαταρία, την ισχύ του σήματος της τηλ/νσης, και πολλά άλλα! Και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε σε οποιοδήποτε σκαφάκι κι αν έχετε στην κατοχή σας!

Επίσης μπορείτε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σας αλλά της περιοχής που ψαρεύτε. Εξοπλίζοντας το σκαφάκι σας με την VR1 τηλεκατεύθυνση έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της όλα εκείνα που θα κάνουν το ψάρεμα σας απόλαυση. Με την VR1 ο χειριστής έχει στα χέρια του όλα όσα του χρειάζονται για ένα αποδοτικό ψάρεμα!

Αυτό που κάνει την VR1 τηλεκατεύθυνση να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες τις αγοράς είναι οι πολλές καινοτομίες τις οι οποίες περιέχονται μέσα σε αυτή. Πλέον ο χειριστής τους σκάφους το οποίο είναι εξοπλισμένο με την VR1 έχει την δυνατότητα να έχει στην οθόνη του τα εξής

⇒Βυθόμετρο, με αναγνώριση σύστασης βυθού, ψαριών, βάθους αλλά και θερμοκρασία νερού έως 40m βάθος.

⇒Αυτόματο πιλότο με gps ο οποίος παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης 900 σημείων και αυτόματης πλοήγησης σε αυτά αλλά και αυτόματη επιστροφή στην ακτή.

⇒Ένδειξη απόστασης από την ακτή ή από το επιλεγμένο σημείο, επίσης την πορεία του σκάφους, την κατάσταση της απαγκίστρωσης και του φωτισμού, τις συντεταγμένες και πολλά άλλα.

⇒Και φυσικά ο χειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους αφού με την VR1 μπορεί να ελέγχει όλα τα μέρη του σε απόσταση μεγαλύτερη από 600m!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ VR1 ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

 Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON  , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μήκος 90cm

Πλάτος 35cm

Ύψος 28cm

Βάρος 4.5 κιλά

Κινητήρας LC4250 τριφασικός – Brushless, ισχύος 1400 watt

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller) υδρόψυκτος της FLYCOLOR

Σερβοκινητήρες (servo’s) πηδαλίου και απαγκίστρωσης αδιάβροχα ψηφιακά brushless 35kg ροπής με over-torque protect system

Μπαταρία GENS ACE Smart LiPo 10.000mAh 4s 100C

Βολτόμετρο με ένδειξη και ηχητική ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας

Τηλεκατεύθυνση FLYSKY i6 με δέκτη IA6B εμβέλειας 600+ μέτρα με λογισμικό GBOX

Σύστημα ασφάλειας απώλειας σκάφους FAIL SAFE

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED λευκό μπροστά

Φώτα πλοήγησης LED κόκκινο πίσω

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία, 10+ βολές στα 300m

Μεταλλικό πλέγμα προστασίας της προπέλας

Προπέλα μεταλλική

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Φορτιστής 4s LiPo 12Volts 3Amp

Προαιρετικός εξοπλισμός G-BOX

Εγγύηση 1 χρόνος

Τιμή: 650€

Κατεβάστε από εδώ τις οδηγίες χρήσης του NEO S

TRANSLATE