A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

NEO S

650,00 860,00  χωρίς ΦΠΑ

Οι καινοτομίες στην Aigaio RCB δεν σταματούν ποτέ! Έτσι για ακόμη μια φορά, κάναμε την διαφορά με το νέο πρωτοποριακό της μοντέλο μας, NEO S. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σκάφους σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του, είναι το απόλυτο εργαλείο που ζητάει ερασιτέχνης! Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού και συνεχών δοκιμών ολοκληρώσαμε μία γάστρα η οποία συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση επιτρέποντας απίστευτα μεγάλη αυτονομία με μόνο μία φόρτιση της μπαταρίας μας!

Περιγραφή

Οι καινοτομίες στην Aigaio RCB δεν σταματούν ποτέ! Έτσι για ακόμη μια φορά, κάναμε την διαφορά με το νέο πρωτοποριακό της μοντέλο μας, NEO S. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σκάφους σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του, είναι το απόλυτο εργαλείο που ζητάει o ερασιτέχνης! Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού και συνεχών δοκιμών ολοκληρώσαμε μία γάστρα η οποία συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση επιτρέποντας απίστευτα μεγάλη αυτονομία με μόνο μία φόρτιση της μπαταρίας μας!

Ο δυναμικός σχεδιασμός και η απόλυτη στεγανότητα του σκάφους επιτρέπει την χρήση κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες αφού ακόμα και στη περίπτωση που το σκάφος μας αναποδογυρίσει, επανέρχεται στην κανονική του θέση. Η τηλ/νση του NEO S είναι εξοπλισμένη με οθόνη στην οποία απεικονίζεται το ποσοστό της εμβέλειας του σκάφους παρέχοντας στον χειριστή του πολύ μεγάλη ασφάλεια!

Επίσης το NEO S είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποφυγής απώλειας FAIL SAFE το οποίο σε περίπτωση που το σκάφος μας βγει από την εμβέλεια του, σταματάει απευθείας την λειτουργία του κινητήρα του και δεν απαγκιστρώνει την πετονιά ή το νήμα που έλκει. Έτσι ο χειριστής του σκάφους μπορεί σε αυτή τη περίπτωση ή, να τραβήξει το σκάφος ή να ανακτήσει την εμβέλεια του απλά παρακολουθώντας το ποσοστό της στην οθόνη της τηλ/νσης του!

Ένα εργαλείο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα εργαλείο που δεν θα χρειάζεται κανένα service, ένα εργαλείο το οποίο ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες λειτουργίας ! Έτσι καταλήξαμε και εφοδιάζουμε το νέο βελτιωμένο σκάφος είναι εξοπλισμένο με τον τριφασικό Brushless κινητήρα LC4260 της εταιρείας Leopard και για τον έλεγχο της ταχύτητας εξοπλίζουμε το σκάφος μας με υδρόψυκτα speed controllers Hobbywing SEAKING 90Α και FLYCOLOR 90A

Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ’ επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους. Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 11000mAh 4S 100C τεχνολογίας λιθίου (LiPo) της εταιρίας GENS ACE οι οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος της, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής.

Όπως σε όλα τα μοντέλα μας έτσι και στο NEO S υπάρχει πλέον δυνατότητα εγκατάστασης μονάδας αυτόματης επιστροφής GPSF η οποία σε περίπτωση απώλειας σήματος ή κατόπιν επιλογής του χειριστή, το NEO S επιστρέφει αυτόματα από το σημείο της ακτή όπου ξεκίνησε!

Μία συσκευή η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα μοντέλα μας και φυσικά και στο NEO S είναι το G-Box  Με τη νέα καινοτομία από την AIGAIO RCB έχετε την δυνατότητα τα παρακολουθείτε από την οθόνη της τηλ/νση σας, την απόσταση τους σκάφους σας από την ακτή, τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, τη πορεία σε σχέση με την πυξίδα, την μπαταρία, την ισχύ του σήματος της τηλ/νσης, και πολλά άλλα! Και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε σε οποιοδήποτε σκαφάκι κι αν έχετε στην κατοχή σας!

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μήκος 90cm

Πλάτος 35cm

Ύψος 28cm

Βάρος 4.5 κιλά

Κινητήρας Leopard LC4260 τριφασικός – Brushless, ισχύος 1400 watt

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller) υδρόψυκτος της FLYCOLOR

Σερβοκινητήρες (servo’s) πηδαλίου και απαγκίστρωσης αδιάβροχα ψηφιακά brushless 35kg ροπής με over-torque protect system

Μπαταρία GENS ACE LiPo 11.000mAh 4s 100C

Βολτόμετρο με ένδειξη και ηχητική ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας

Τηλεκατεύθυνση FLYSKY i6 με δέκτη IA6B εμβέλειας 600+ μέτρα με λογισμικό GBOX

Σύστημα ασφάλειας απώλειας σκάφους FAIL SAFE

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED λευκό μπροστά

Φώτα πλοήγησης LED κόκκινο πίσω

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία, 10+ βολές στα 300m

Μεταλλικό πλέγμα προστασίας της προπέλας

Προπέλα μεταλλική

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Φορτιστής 4s LiPo 12Volts 3Amp

Προαιρετικός εξοπλισμός: Σύστημα αυτόματης επιστροφής με GPS

Εγγύηση 1 χρόνος

(Προσοχή, για σύνθετο χρωματισμό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την AIGAIO RCB)

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 90 × 35 × 28 cm
Χρωματισμός

Βασικός, Σύνθετος

G -box

Ναι, Όχι

Βυθόμετρο

TF520 Toslon, TF640 Toslon, Όχι

TRANSLATE