A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

P3 AEGEAN TWIN PROP

Το P3 AEGEAN TWIN PROP είναι κάτι το διαφορετικό! Είναι το σκαφάκι που δεν δέχεται συμβιβασμούς και είναι έτοιμο να κάνει την δουλειά του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!

Οι δύο κινητήρες Brushless συνολικής ισχύος 2400 watts σε συνδυασμό με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που εξοπλίζουν το P3 AEGEAN TWIN PROP μετατρέπεται στα χέρια του χειριστή του το απόλυτο εργαλείο. Η ειδικά σχεδιασμένη πολυεστερική γάστρα προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες με χαμηλές αλλά και υψηλές ταχύτητες που προσφέρουν οι δύο τριφασικοί κινητήρες του σκάφους.

Αυτό που κάνει το P3 AEGEAN TWIN PROP να ξεχωρίζει από τα άλλα σκαφάκια τις αγοράς είναι οι πολυάριθμες τεχνολογικές καινοτομίες που το εξοπλίζουν.

Το P3 AEGEAN TWIN PROP προσφέρεται με δύο τριφασικούς υδρόψυκτους κινητήρες συνολικής ισχύος 2400 watts οι οποίοι ελέγχονται από δύο αντίστοιχα υδρόψυκτα Speed Controllers Amps.

Μονάδα βοηθητικής ισχύος 8 Amps (UBEC) για την τροφοδοσία του δέκτη αλλά και τον servos.

Μονάδα διαχωρισμού ελέγχου συσσωρευτών SPU η οποία έχει την δυνατότητα να απομονώνει την αντίστοιχη μπαταρία σε περίπτωση βλάβης του ενός από τους δύο κινητήρες, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα τις κανονικής λειτουργίας του σκάφους και την ασφαλής επιστροφής του στην ακτή.

Δύο ξεχωριστά αδιάβροχα servos 25 kg δύναμης στρέψης, είναι αυτά που ελέγχουν το πηδάλιο και τον μηχανισμό απαγκίστρωσης αντίστοιχα. Επίσης το πηδάλιο ελέγχεται ξεχωριστά από την μονάδα SPU, με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η μη ελεγχόμενη κατάσταση του σε περίπτωση βλάβης!

Τα αξονικά των κινητήρων όπως και αυτά των πηδαλίων είναι κλειστού κυκλώματος αυτολιπαινόμενα εξοπλισμένα με διπλές τσιμούχες και δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν SKF έτσι ώστε αφενός να ανταποκρίνονται στην υψηλή ισχύ των κινητήρων και τις αρμύρας, αφετέρου με αυτά τα αξονικά ο χειριστής ξεχνάει τι θα πει συντήρηση! Οι δύο προπέλες είναι απόλυτα προστατευμένες με άκαμπτο ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας τους την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από τα απορρίμματα που τυχόν θα συναντήσει το σκάφος στην θάλασσα.

Το P3 AEGEAN TWIN PROP είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά σώματα LED τα οποία είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να είναι αρκετά δυνατός κάνοντας την νυχτερινή χρήση παιχνίδι. Επίσης η απε/ενεργοποίηση ελέγχεται από την τηλ/νση.

Η τηλεκατεύθυνση  είναι εξοπλισμένη με οθόνη και εκεί έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την τάση της μπαταρίας του σκάφους καθώς και την εμβέλεια του. Επίσης με την βοήθεια της μονάδας αυτόματης επιστροφής GPSF μπορούμε να επιστρέψουμε το σκάφος στην ακτή πατώντας μόνο ένα κουμπί.

Η μπαταρίες τoy P3 AEGEAN TWIN PROP είναι τεχνολογίας λιθίου συνολικής χωρητικότητας 20.000 mAh οι οποίες σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση!

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 30% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους.

Στην περίπτωση που ο χειριστής θελήσει να επιστρέψει το σκάφος στην ακτή τότε πατάει το αντίστοιχο κουμπί του GPS που βρίσκετε επάνω στην τηλ/νση και από και πέρα η μονάδα αναλαμβάνει την αυτόματη επιστροφή του σκάφους στην ακτή!

Έτσι με όλα αυτά που προσφέρει το P3 AEGEAN TWIN PROP ο χειριστής δεν μπορεί να έχει άγχος για το σκαφάκι του, διότι ότι και να γίνει αυτό θα γυρίσει σε αυτόν!!

Μία συσκευή η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα μοντέλα μας και φυσικά και στο P3 AEGEAN TWIN PROP είναι το G-Box  

Με τη νέα καινοτομία από την AIGAIO RCB έχετε την δυνατότητα τα παρακολουθείτε από την οθόνη της τηλ/νση σας, την απόσταση τους σκάφους σας από την ακτή, τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, τη πορεία σε σχέση με την πυξίδα, την μπαταρία, την ισχύ του σήματος της τηλ/νσης, και πολλά άλλα! Και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε σε οποιοδήποτε σκαφάκι κι αν έχετε στην κατοχή σας!

Επίσης μπορείτε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους σας αλλά της περιοχής που ψαρεύτε. Εξοπλίζοντας το σκαφάκι σας με την VR1 τηλεκατεύθυνση έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη της όλα εκείνα που θα κάνουν το ψάρεμα σας απόλαυση. Με την VR1 ο χειριστής έχει στα χέρια του όλα όσα του χρειάζονται για ένα αποδοτικό ψάρεμα!

Αυτό που κάνει την VR1 τηλεκατεύθυνση να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες τις αγοράς είναι οι πολλές καινοτομίες τις οι οποίες περιέχονται μέσα σε αυτή. Πλέον ο χειριστής τους σκάφους το οποίο είναι εξοπλισμένο με την VR1 έχει την δυνατότητα να έχει στην οθόνη του τα εξής

⇒Βυθόμετρο, με αναγνώριση σύστασης βυθού, ψαριών, βάθους αλλά και θερμοκρασία νερού έως 40m βάθος.

⇒Αυτόματο πιλότο με gps ο οποίος παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης 900 σημείων και αυτόματης πλοήγησης σε αυτά αλλά και αυτόματη επιστροφή στην ακτή.

⇒Ένδειξη απόστασης από την ακτή ή από το επιλεγμένο σημείο, επίσης την πορεία του σκάφους, την κατάσταση της απαγκίστρωσης και του φωτισμού, τις συντεταγμένες και πολλά άλλα.

⇒Και φυσικά ο χειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο του σκάφους αφού με την VR1 μπορεί να ελέγχει όλα τα μέρη του σε απόσταση μεγαλύτερη από 600m!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ VR1 ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON και την Lucky , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 98cm

Πλάτος 38cm

Ύψος 35cm

Βάρος 8 κιλά 

Κινητήρες 2Χ τριφασικοί – Brushless, ισχύος 2400 watt

Ρυθμιστές ταχύτητας (speed controllers)  υδρόψυκτος 2χ

Μπαταρίες 2Χ LiPo 10.000mAh 4s 25C

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Αξονικά προπέλας Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου Ιnox κλειστού κυκλώματος

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 15 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας – σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF και σύστημα Gbox

Φορτιστής 4s LiPo 220V

Σύστημα LBF

Χρωματισμός κατ΄ επιλογή του πελάτη

Εγγύηση 1 χρόνος

Προεραιτικός εξοπλισμός

Βυθόμετρο

Τιμή: Από 900€

TRANSLATE