P3 Aegean GPSF

Το νέο P3 Aegean GPSf  είναι το “εργαλείο” που θα σας βγάλει νικητή σε κάθε μάχη με την θάλασσα! Η βελτιωμένη γάστρα του μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς τον φόβο του τουμπαρίσματος αφού και σε αυτή τη περίπτωση το σκαφάκι επανέρχεται στην αρχική του θέση.

Μετά από δοκιμές εκατοντάδων ωρών με κάθε τύπου κινητήρα, αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σκάφους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το P3 Aegean GPSf πρέπει να είναι ένα “εργαλείο” με όλη τη σημασία της λέξης! Ένα εργαλείο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα εργαλείο που δεν θα χρειάζεται κανένα service, ένα εργαλείο το οποίο ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες λειτουργίας ! Έτσι καταλήξαμε και εφοδιάζουμε το νέο βελτιωμένο σκάφος με κινητήρες της SUNNYSKY η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής τριφασικών κινητήρων (brushless) παγκοσμίως και ρυθμιστές ταχύτητας (speed controllers) ισχύος 80Α υδρόψυκτους, της εταιρίας FLYCOLLOR η οποία είναι και αυτή μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής speed controllers στον κόσμο.

Ο κινητήρας της SUNNYSKY ο οποίος εφοδιάζει όλα τα μοντέλα της AIGAIO RCB, είναι υψηλής ροπής, μέγιστης ισχύος 1200watt υδρόψυκτος – αερόψυκτος εξασφαλίζοντας, αδιάκοπη λειτουργία του σκάφους, μηδενική συντήρηση, χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και χαμηλή κατανάλωση και σε συνδυασμό με την τρίφτερη προπέλα 50 χιλιοστών μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε δόλωμα σε μεγάλες αποστάσεις! 

Επίσης παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε και κινητήρα συνεχούς (καρβουνάτος) πολύ υψηλής ροπής, 450 watt,

Ο  κινητήρας συνεχούς (καρβουνάτος) πολύ υψηλής ροπής, 450 watt δεν συγχωρεί τίποτα από όλα αυτά που θα βρεθούν στο δρόμο του σκάφους και όπως το λέει και το όνομά του, η μεγάλη δύναμη έλξης είναι αυτό που το χαρακτηρίζει!  Με την πολύ υψηλή ροπή του είναι η “καρδιά” του σκάφους και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε θα συνεχίσει να “χτυπάει” ακόμα και μετά από χιλιάδες ώρες λειτουργίας!

 Το σώμα σκάφος  κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από,  ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ’ επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής. Επίσης η τηλεκατεύθυνση που παρέχουμε είναι εξοπλισμένη με οθόνη και εκεί έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την τάση της μπαταρίας του σκάφους καθώς και την εμβέλεια!!

Εδώ να προσθέσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης της μονάδας G- box ή οποία μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε όλα τα στοιχεία του σκάφους μας στην οθόνη της τηλ/νσης όπως, απόσταση του σκάφους από την ακτή, συντεταγμένες, πορεία, τάση μπαταρίας, κτλ.

Η μπαταρίες των σκαφών μας είναι τεχνολογίας λιθίου  οι οποίες σε συνδυασμό με το  χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει  αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 50% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους. 

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON, πρωτοπόρος στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

78045861_2159980617434854_3879247807873286144_n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *