A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

P3 Aegean GPSF

Tο νέο P3 Aegean GPSf είναι το “εργαλείο” που θα σας βγάλει νικητή σε κάθε μάχη με την θάλασσα! Εξοπλισμένο με πολλές καινοτομίες, όπως ο τριφασικός κινητήρας (brushless) 1200 watts, τα ψηφιακά servos 25kg αλλά και την ψηφιακή μονάδα αυτόματης επιστροφής στην ακτή GPSF  σε συνδυασμό με την βελτιωμένη γάστρα του μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες κάνοντας το ψάρεμα απόλαυση!

Μετά από δοκιμές εκατοντάδων ωρών με κάθε τύπου κινητήρα, αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σκάφους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το P3 Aegean GPSf πρέπει να είναι ένα “εργαλείο” με όλη τη σημασία της λέξης! Ένα εργαλείο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα εργαλείο που δεν θα χρειάζεται κανένα service, ένα εργαλείο το οποίο ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες λειτουργίας ! Έτσι καταλήξαμε και εφοδιάζουμε το νέο βελτιωμένο σκάφος με κινητήρες της SUNNYSKY η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής τριφασικών κινητήρων (brushless) παγκοσμίως και ρυθμιστές ταχύτητας (speed controllers) υδρόψυκτους, της εταιρίας FLYCOLLOR η οποία είναι και αυτή μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής speed controllers στον κόσμο.

Ο κινητήρας της SUNNYSKY ο οποίος εφοδιάζει όλα τα μοντέλα της AIGAIO RCB, είναι υψηλής ροπής, μέγιστης ισχύος 1200watt υδρόψυκτος – αερόψυκτος εξασφαλίζοντας, αδιάκοπη λειτουργία του σκάφους, μηδενική συντήρηση, χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και χαμηλή κατανάλωση και σε συνδυασμό με την τρίφτερη προπέλα 50 χιλιοστών μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε δόλωμα σε μεγάλες αποστάσεις!

Επίσης παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε και κινητήρα συνεχούς (καρβουνάτος) πολύ υψηλής ροπής, 450 watt, Ο κινητήρας συνεχούς (καρβουνάτος) πολύ υψηλής ροπής, 450 watt δεν συγχωρεί τίποτα από όλα αυτά που θα βρεθούν στο δρόμο του σκάφους και όπως το λέει και το όνομά του, η μεγάλη δύναμη έλξης είναι αυτό που το χαρακτηρίζει! Με την πολύ υψηλή ροπή του είναι η “καρδιά” του σκάφους και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε θα συνεχίσει να “χτυπάει” ακόμα και μετά από χιλιάδες ώρες λειτουργίας!

Το σώμα σκάφος κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από, ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ’ επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής. Επίσης η τηλεκατεύθυνση που παρέχουμε είναι εξοπλισμένη με οθόνη και εκεί έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την τάση της μπαταρίας του σκάφους καθώς και την εμβέλεια!!

Η μπαταρίες των σκαφών μας είναι τεχνολογίας λιθίου οι οποίες σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 50% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους.

Μία συσκευή η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα μοντέλα μας και φυσικά και στο P3 Aegean GPSF είναι το G-Box  

Με τη νέα καινοτομία από την AIGAIO RCB έχετε την δυνατότητα τα παρακολουθείτε από την οθόνη της τηλ/νση σας, την απόσταση τους σκάφους σας από την ακτή, τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, τη πορεία σε σχέση με την πυξίδα, την μπαταρία, την ισχύ του σήματος της τηλ/νσης, και πολλά άλλα! Και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε σε οποιοδήποτε σκαφάκι κι αν έχετε στην κατοχή σας!

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON και την Lucky , πρωτοπόροι στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο. Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 98cm

Πλάτος 38cm

Ύψος 35cm

Βάρος 7 κιλά (με κινητήρα συνεχούς)

Βάρος 6 κιλά (με κινητήρα τριφασικό 1200W- brushless)

Κινητήρας SUNNYSKY τριφασικός – Brushless, υδρόψυκτος, ισχύος 1200 watt

Κινητήρας συνεχούς ρεύματος, υψηλής ροπής, ισχύος 450 watt (Κατ’ επιλογή)

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller)  υδρόψυκτος

Μπαταρία LiPo 10.000mAh 4s 25C

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Αξονικό προπέλας Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου Ιnox κλειστού κυκλώματος

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 12 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας – σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF

Φορτιστής 4s LiPo 220V

Σύστημα LBF

Εγγύηση 1 χρόνος

Προεραιτικός εξοπλισμός

G box

Βυθόμετρο

Εγγύηση 1 χρόνος

Τιμή: Από 600€

TRANSLATE