A I G A I O R C B

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας

FIFISH V6 Υποβρύχιο Drone

Το FIFISH V6 από την QYSEA το πρώτο υποβρύχιο drone με κατεύθυνση OMNI και κάμερα 4K UHD. Το πατενταρισμένο Smart Thruster Array™ σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τα δημιουργικά σας όρια και να εξερευνήσετε τον τεράστιο υποβρύχιο κόσμο χωρίς όρια.

Με το FIFISH V6 έχετε τον απόλυτο έλεγχο αφού μπορείτε να το οδηγήσετε σε όλες τις διευθύνσεις όπως πλάγια, εμπρός, πίσω, πάνω, κάτω, κύλιση, περιστροφή και κλίση ±90° με εξαιρετική σταθερότητα κατά τη λήψη βίντεο ή τη λήψη φωτογραφιών σε βάθος έως 100μ!

Η επαγγελματική κάμερα 4K με σταθερό φακό 166° FOV για υποβρύχια βιντεοσκόπηση/λήψη φωτογραφιών, υποστηρίζει φορμά βίντεο H.265 HEVC και RAW σε επική υποβρύχια λήψη DNG.

Η έξυπνη τεχνολογία VR βυθίζει πλήρως τον χρήστη στον υποβρύχιο κόσμο. Με τη λειτουργία Head Tracking, βάλτε τον εαυτό σας στην προβολή πρώτου προσώπου του drone και ελέγξτε πού θέλετε να πάτε απλά γυρνώντας το κεφάλι σας.

360° Ελευθερία
Πλευρική μετατόπιση, περιστροφή τόξου, 90° πάνω/κάτω, 360° βήμα/εκτροπή/κύλιση, αιώρηση, κλείδωμα στάσης και στοχευμένη κοντινή λήψη με ενσωματωμένη έξυπνη διανυσματική προπέλα – εγγραφή βίντεο από σχεδόν όλες τις γωνίες.

Κάμερα 4K UHD & 5500K 4000lm LED
Βουτάει σε βάθος 100 μέτρων και φωτίζει και καταγράφει βίντεο 4K UHD @240fps από τον κόσμο των ωκεανών με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Υπερευρεία κάμερα FOV 166°
Πανοραμική θέα στον κόσμο των ωκεανών με εκπληκτικές λεπτομέρειες και εξαιρετική ευκρίνεια που διατηρείται σε μια εξαιρετικά ευρεία γωνία 166°.

Εφαρμογές
Το FIFISH V6 χρησιμοποιείται ευρέως στην ιχθυοκαλλιέργεια, στην εξερεύνηση στις υποβρύχιες κατασκευές, τη διάσωση, το yachting και την αναψυχή, τη δημόσια ασφάλεια και την επιβολή του νόμου κ.λπ.

Βίντεο χωρίς νευρικότητα
Ο επαυξημένος αλγόριθμος σταθεροποίησης αποτρέπει το θάμπωμα του φακού και το φάντασμα και καταγράφει σταθερό βίντεο χωρίς τρέμουλο.

VR & live streaming
Φορέστε τα γυαλιά VR για καθηλωτική εμπειρία FPV. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ζωντανά τις περιπέτειες σας στην τηλεόραση (Υποστήριξη μετάδοσης HDMI)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικά κατασκευής: Το κέλυφος του FIFISH V6 είναι κατασκευασμένο με συνδυασμό υλικού αλουμινίου, γυαλιού και πολυανθρακικού (PC).

Βάρος – Διαστάσεις : Οι διαστάσεις είναι 383 mm x 331 mm x 143 mm, με το βάρος του να είναι 3,9 κιλά

Ενεργοποίηση: Ενεργοποιήστε το τηλεχειριστήριο και κατόπιν Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ON/OFF

Κάμερα: Το σύστημα κάμερας του FIFISH V6 είναι εξοπλισμένο με τις ακόλουθες προδιαγραφές:
Αισθητήρας: 1/2,3” SONY CMOS
12 Mega Pixels
Εύρος ISO: 100-6400 σε Auto / Manual
Οπτικό πεδίο: 166°
Διάφραγμα: f/2,5
Burst Shooting (1 / 3 / 5 / 7 / 10 καρέ)
Ισορροπία λευκού: 2500K ~ 8000K
Μορφή φωτογραφίας: JPG, DNG
Ανάλυση βίντεο: 4K UHD: 25/30 fps & 1080P FHD/ 120 fps
Εσωτερική αποθήκευση: 64 GB στάνταρ (128 GB είναι προαιρετικά)

Έλεγχος : Το αριστερό joystick είναι για οριζόντιες κινήσεις, όπως προς τα εμπρός, προς τα πίσω, αριστερά και δεξιά στροφή. Το δεξί joystick είναι για τον έλεγχο των περιστροφών του βάθους και της περιστροφής. Οι ολοκαίνουργιοι αριστεροί και δεξιοί τροχοί στο πίσω μέρος του χειριστηρίου ελέγχουν τις πλευρικές και οριζόντιες κινήσεις.

Επικοινωνία με την επιφάνεια: Η λειτουργία του ROV απαιτεί την επικοινωνία και τη μαζική μεταφορά δεδομένων σε προβολή πρώτου προσώπου (FPV). Ωστόσο, λόγω του στενού εύρους ζώνης,  μέσα στο αλμυρό νερό δεν επιτρέπει την χρήση ασύρματης επικοινωνίας έτσι το καλώδιο ουδέτερης πλευστότητας παρέχει μια αξιόπιστη και καλή ποιότητα για λύσεις επικοινωνίας.
Επιπλέον, το καλώδιο του FIFISH είναι κατασκευασμένο από το Kevlar®, το οποίο μπορεί να συγκρατήσει το σωματικό βάρος ενός ενήλικα (80 κιλά).

Μορφή βίντεο και εικόνας: Η μορφή του βίντεο είναι MP4 και η μορφή της εικόνας είναι JPEG.

Φόρτιση μπαταρίας: Συνιστάται η φόρτιση και η εκφόρτιση μία φορά για κάθε 3 μήνες και στη συνέχεια η φόρτιση στο 50~60% για αποθήκευση.

Χωρητικότητα μπαταρίας: Η χωρητικότητα της εσωτερικής μπαταρίας λιθίου του V6 είναι 97,2, η οποία ακολουθεί τους κανονισμούς της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και της TSA.

Φορτιστής : Υποβρύχιο ROV:
Είσοδος: 100-240 V, 50/60 Hz, 1,3 A MAX
Έξοδος: 12,9 V ⎓ 6A

Τηλεχειριστήριο:
Είσοδος: 100-240 V, 50/60 Hz, 0,5 A MAX
Έξοδος: 5 V ⎓ 3A

Το πακέτο περιλαμβάνει
FIFISH V6 Υποβρύχιο Ρομπότ x 1
Τηλεχειριστήριο x 1
Γυαλιά VR x 1
Kevlar Tether (100m) x 1
Καρούλι Tether x 1
Υποβρύχιος φορτιστής ρομπότ x 1
Φορτιστής τηλεχειριστηρίου x 1

Τιμή: 1550€ (χωρίς ΦΠΑ)

 

TRANSLATE